Blött koldamm who knew?

Jag satt ute och ritade för att det var 15 grader varmt… väldigt konstigt så här års egentligen men skönt, kladdade med nån kolpinne jag hittade i min prickiga pennpåse där jag har allt ritskräp jag samlat på mig. Så gick jag in och lämnade allt ute. Det var jätte fint väder och jag förstår inte att det kunde börja regna så fort! När jag kommer ut har teckningen löst upp sig typ. Dom där små kolpinnarna löste visst upp sig i vatten men det blev ganska bra så jag ritade några hästar med en pensel och kolpinnar. Typ gnugga fram koldamm och sedan mosa en blöt pensel i det. Inget minne vart jag fått kolpinnarna ifrån eller vart man hittar fler…

pennakolvattenhästpennakolvatten

Kolvattenislandshäst

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design and gender and architecture at KTH. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s