Bästa pennorna hittills?

See you in space

Space

I julklapp fick jag färgade blyertspennor som går att lösa upp i vatten! Graphitint. Mycket roligt! Jag har använt mig av tusch, vitt bläck, blå akvarellpenna och dom nya pennorna. Väldigt fina toner i lila och blått och det gick perfekt att blanda upp med vitt bläck. Jag tror nu att dessa pennor tillsammans är mitt sanna medium! Men det har jag ju trott förr om andra pennor sedan hittat något ännu bättre… Men att kunna blanda med vatten gör det ju möjligt att snabbt ge intryck och dimensioner till bilden. Det är roligare med snabba resultat. Det flyter samman med tuschen och bläcket! Det torkar dessutom fort och det går att ändra i dagar. Jag använder vatten på bläcket med.

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design and gender and architecture at KTH. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s