Leopardteckningar

LeopardteckningEllinorBolt

VittBläckEllinorBolt

Många timmar senare, otroligt många mikroskopiska hårstrån senare och med tre helt förbrukade bläckpennor.. känner jag mig nöjd!! 😀

Jag använde:

Tjockt papper som tål vatten, olika platta penslar, vattenfast grått och svart bläck, vitt bläck, vaxbaserade pennor, vattenfärgpennor, vattenlöslig blyerts och en svart penna till att göra små detaljer.

20150206_132359Ritpennor

 

Bild5388

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design and gender and architecture at KTH. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s