Leopardteckningar

LeopardteckningEllinorBolt

VittBläckEllinorBolt

Många timmar senare, otroligt många mikroskopiska hårstrån senare och med tre helt förbrukade bläckpennor.. känner jag mig nöjd!! 😀

Jag använde:

Tjockt papper som tål vatten, olika platta penslar, vattenfast grått och svart bläck, vitt bläck, vaxbaserade pennor, vattenfärgpennor, vattenlöslig blyerts och en svart penna till att göra små detaljer.

20150206_132359Ritpennor

 

Bild5388

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design, gender and architecture and environmental physics at KTH The royal institute of technology. I have also studied literature at Stockholm university and the digitization of school-systems at The university of Gothenburg. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. I had the most amazing time! In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s