Bläck blandat med akvarell

Ellinorboltvittbläck1

Nu har jag blandat vitt bläck med akvarell, det gick. Jag kommer nog att börja blanda ut det vita bläcket med akvarell för att det är lite för mycket att en penna per teckning ska gå åt. Det blir väldigt många tomma bläckpennor efter ett tag. För varje ny teknik jag provar på så tycker jag att det blir roligare, egentligen skulle man kunna blanda lite vad som helst och göra lite hur som helst.

vittbläck

Ellinorbolthästvittbläck

arbetsprover2015

Mina arbetsprover för att söka in till konstfack, en sammanfattning av hur bilder har utvecklats historiskt och vikten av bildens kommunikativa värde. Från hieroglyfer, grottmålningar och runskrifter. Olika symboler och bilder har haft och har olika konnotationer i olika kulturer. Den visuella kommunikationen och skapandet av bilder och symboler har haft och har en stor betydelse för mänskligheten, ur den kommunikativa aspekten och för att kunna bevara och föra vidare kunskap.

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design and gender and architecture at KTH. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s