Tecknat porträtt

SiaEllinor

Världens finaste och bästa hund Sia, Faidros Quansey Girl. Nu är mina vaxpennor nästan slut och säljs inte längre i Sverige, men det var värt det för jag blev nöjd med det här porträttet…  Porträttet är till hennes uppfödare Lena. 🙂

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design and gender and architecture at KTH. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

2 Svar

  1. Lena T Norberg

    Ellinor du är en verkligt duktig, underbar och tecknare. Jobbar du med detta. Hoppas det. Jag har en kusin, hon är grafisk chef på Expressen. Hon håller på med att rita.
    Kramar och pussar till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s