Mer pennor! Igen.

 

Till fina Ingrid som hon beställde för ett tag sen, jag har nu upptäckt ett nytt medium! Pastellpennor. Nu kan man ju tycka att jag borde fått nog av att testa nya tekniker, men det krävs liksom olika tekniker för att få fram olika saker.

 

ellinor.bolt2

Den här är gjord i alla mina gamla pennor, började på den förra året någon gång, sen tyckte jag inte om idén men så en dag hittade jag den i ett av blocken och avslutade den ändå!

 

 

 

 

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student studying pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design, gender and architecture and environmental physics at KTH The royal institute of technology. I have also studied literature at Stockholm university and the digitization of school-systems at The university of Gothenburg. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. I had the most amazing time! In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s