Oljefärg

Oljefärg är ett väldigt flexibelt medium har jag upptäckt, men även det svåraste jag hittills provat på. Pastellerna var mjuka och flexibla gick att sudda och blanda med pennor, vilket jag uppskattade. Färgpennorna i vax går inte att sudda men det går att bygga lager och ha en överlägsen precision, det är inte kladdigt och går relativt snabbt. Akrylfärg har jag såklart provat på, det är väldigt effektivt att grundera med akrylfärg. Nu har jag gått lite väl långt utanför ramen av vad jag hittills gjort, den här målningen är inte klar ännu! Men jag vet inte om jag kommer att försöka få den att bli mer åt det realistiska hållet…  Den känns tecknad.  Jag vet inte riktigt! Vi får se. Den är ganska stor, tavlan.

4rf4.jpgefrfre.jpgerferferrrr.jpg

Om Ellinor

If you want to use content from this blog contact me in advance. My name is Ellinor Bolt and I am a Swedish student who have studied pedagogy and design at Konstfack university of arts crafts and design and architectural lighting design and gender and architecture at KTH. I studied one year at Swinburne University of Technology in Melbourne where I picked the subjects architecture, design and politics. In my blog I have posted a mix of paintings, projects, thought processes and things I found inspiring within the different fields. My free time I spend on the back of an Icelandic horse or reading. In my past I have been working with horses in Norway, Iceland and northern Sweden. I have also worked at the Swedish museum of natural history and the Swedish Royal Court.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s